Jajka ugotować, ostudzić i pokroić na ósemki, liście sałaty porwać na kawałki. Rzodkiewki pokroić w cienkie plasterki, marchew obrać i pokroić w słupki, Jogurt wymieszać z przyprawami, szczypiorkiem i sokiem z cytryny. Rzodkiewkę wymieszać z marchewką i groszkiem, wyłożyć na liście sałaty, położyć jajka i polać sosem. Gotową sałatkę posypać uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi.
Kontakt:
- 733 600 771
mgr Agnieszka Lovrencic-Sieńczak
OPINIA PACJENTA: Przemiła atmosfera, do tego pani Agnieszka konkretnie i rzeczowo zajęła się moją osobą. Zaczęłam regularne się odżywiać, mam teraz więcej energii i kupuję ciuchy o trzy rozmiary mniejsze. Będę polecać poradnię znajomym!
20.09.2018
Twój komentarz