Piekarnik rozgrzewamy do 220 stopni. Dynię dokładnie myjemy, przecinamy na pół i łyżką wyciągamy ze środka pestki. Następnie dynię kroimy w kostkę i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, skrapiamy oliwą z oliwek, posypujemy tymiankiem. Wkładamy do piekarnika na około 30-40 minut, miękkość możemy sprawdzać widelcem. Upieczoną dynię wyjmujemy z piekarnika i wkładamy do miski. Posypujemy całość orzechami włoskimi i pokruszonym serem. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Smacznego!
Kontakt:
- 733 600 771
mgr Agnieszka Lovrencic-Sieńczak
OPINIA PACJENTA: Przemiła atmosfera, do tego pani Agnieszka konkretnie i rzeczowo zajęła się moją osobą. Zaczęłam regularne się odżywiać, mam teraz więcej energii i kupuję ciuchy o trzy rozmiary mniejsze. Będę polecać poradnię znajomym!
20.09.2018
Twój komentarz